VPS bestellen

VPS bestellen

Wilt u VPS bestellen?  Dat kan bij Supreme Hosting. Naast onze webhosting is het nu ook mogelijk om te hosten op onze VPS server. Deze optie is vooral voor de geavanceerde web developer erg interessant. Oneindig meer mogelijkheden en meer vrijheid om een site in te richten. Het is met VPS via Supreme Hosting ook mogelijk om een eigen IP adres te krijgen. U kunt uw VPS bestellen bij Supreme Hosting. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Webhosting

Voor particulieren en het mkb blijft webhosting nog steeds een uitstekende keuze. Bij webhosting staat uw website samen met meerdere websites op een server. Hierdoor zijn de kosten laag. Het beheer en onderhoud wordt gedaan door Supreme Hosting. Technische kennis is daarom niet noodzakelijk. Wilt u uw website bij Supreme Hosting onderbrengen dan regelen we dat snel voor u. We bieden verschillende webhosting pakketten aan voor particulieren en mkb. Onze vakkundige helpdesk is 7 dagen per week geopend voor vragen over uw webhosting.

Overige diensten

Andere diensten van Supreme Hosting zijn:

  • Streaming
  • Voip
  • ICT advies
  • Design
  • Datanetwerken
  • Diverse cloud diensten

ICT advies

Supreme Hosting is ook uw partner op het gebied van telecom, automatisering en internet. Voor bedrijven, particulieren, overheid of onderwijs. Wij kunnen u adviseren op het gebied van hardware, software en netwerken. Daarnaast kunnen wij u vrijwel elk ict product leveren dat te koop is. Of het nu om een pc, router of beamer gaat, wij kunnen het voor u regelen.

VPS bestellen

Wilt u VPS bestellen of informatie over onze andere diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.