Hosting reseller

Supreme Hosting is een van de snelst groeiende en meest gewaardeerde hostingbedrijven van Ter Aar. Dit komt mede door het transparante aanbod dat wij leveren, de jarenlange ervaring en de zeer scherpe prijzen maken wij een website en domeinnaam voor iedereen mogelijk. Ons onderscheidend vermogen is dat wij zeer complete hostingpakketten aanbieden die eenvoudig in gebruik zijn en op te waarderen met een aantal erg aantrekkelijke opties.

Wij leveren dan ook verschillende diensten op gebied van: webhosting, streaming, reseller, VoIP, design, datanetwerken, cloud

Reseller hosting

Met Reseller Hosting kunt u alle hostingdiensten doorverkopen onder uw eigen naam. Het gaat om de volgende diensten domeinnamen en webhosting. De voordelen wanneer u reseller hosting bij ons afneemt zijn:

  • Geen investering nodig. U koopt uw dienst in bij Supreme hosting
  • U krijgt als reseller korting op de domeinnamen
  • U bepaalt uw eigen verkoopprijs
  • U verkoopt de diensten onder uw eigen naam

Hosting bestellen

Bij Supreme hosting kunt u eenvoudig een hosting naar keuze bestellen. Bij hebben verschillende pakketten en mogelijkheden. Webhosting is het verhuren van schijfruimte met bijbehorende eigenschappen. Deze vorm van webhosting wordt ook wel shared hosting genoemd, omdat uw website met meerdere websites op een server staat.

Wij zorgen voor het onderhoud van de server. U heeft dus geen technische kennis nodig om uw site via Supreme Hosting te hosten. We hebben verschillende hosting pakketten voor zowel particulieren als zakelijke klanten. De webruimte varieert tussen de 250 mb en 5120 mb. De prijs van de pakketten begint bij € 18,81 per jaar.
Indien  u meer informatie wilt hebben omtrent ons dienstenpakket? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een advies op maat. U vindt onze contactgegevens op de website.

Hosting reseller

Heeft u nog meer informatie nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.