U kunt gemakkelijk en snel hosting bestellen voor uw website. Bij Supreme Hosting hebben wij verschillende mogelijkheden en pakketten. Bij webhosting gebruiken meerdere website een server. Het enige wat u daarvan merkt zijn de lagere kosten. Wij zorgen verder voor het onderhoud van de server. U heeft dus geen technische kennis nodig om uw site via Supreme Hosting te hosten. We hebben verschillende hosting pakketten voor particulieren en mkb. De webruimte varieert tussen de 250 mb en 5120 mb. Daarnaast zijn er tussen de pakketten verschillen in datasnelheid en aantal mailboxen. De prijs van de pakketten begint bij € 18,81 per jaar. U kunt gemakkelijk hosting bestellen via onze website. Betalen kan via mollie of paypal. U kunt ook kiezen om uw website door ons te laten onderhouden. Ook kunnen wij templates voor uw site maken en uw website vullen.

 

Reseller hosting

Als bedrijf zijnde kunt u als reseller ook hostingdiensten doorverkopen onder uw eigen naam. Het gaat dan om hosting en domeinnamen.

 

De voordelen van reseller hosting zijn:

  • U koopt uw dienst in bij Supreme Hosting. U hoeft dus zelf geen investering te doen.
  • Resellers krijgen korting op domeinnamen
  • U bepaalt uw eigen verkoopprijs
  • U verkoopt de diensten onder uw eigen naam.

Mogelijkheden reseller hosting

Ook voor reseller hosting zijn er verschillende pakketten verkrijgbaar. De pakketten verschillen in webruimte, dataverkeer, aantal domeinnamen en aantal mailboxen. De prijzen variëren tussen de € 6,22 en € 99,22 per maand. U kunt reseller hosting bestellen via onze website.

Hosting bestellen