Dedicated hosting

Bij dedicated hosting hoeft u de server niet te delen met andere websites. Alle processorkracht is voor u gereserveerd. Dedicated hosting bij Supreme Hosting betekent snelheid, vrijheid en vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Om de server helemaal uw wensen in te richten heeft u zelf technische kennis nodig. Het onderhoud van de server is bij de prijs inbegrepen. Onze helpdesk is 7 dagen per week geopend voor al uw vragen.

Webhosting

Naast dedicated hosting kunt u bij Supreme Hosting ook terecht voor webhosting. Bij webhosting maken meerdere websites gebruik van een server. Hierdoor kunnen de kosten laag gehouden worden. Supreme Hosting dat uw website op het internet komt te staan en dus vindbaar is voor uw klanten. Ook het beheer en onderhoud van de server wordt door ons gedaan.

Webhosting bij Supreme Hosting:

  • Vakkundige helpdesk
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Snelle laadtijd
  • Geavanceerde servers
  • Gemakkelijk applicaties installeren
  • Gratis zelflerend spamfilter
  • Optimale beveiliging

Verschillende pakketten

Er zijn verschillende pakketten voor particulieren en mkb. De pakketten onderscheiden zit in webruimte, dataverkeer en aantal mailboxen. De prijzen variëren tussen de € 18,81 en € 187,55 per jaar.  U kunt gemakkelijk hosting bestellen via onze website. Betalen kan via mollie of paypal. U kunt ook kiezen om uw website door ons te laten onderhouden. Ook kunnen wij templates voor uw site maken en uw website vullen met content.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de verschillende diensten van Supreme Hosting? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U vindt onze contactgegevens op de website.

Dedicated hosting

Heeft u nog meer informatie nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.